Informatii comenzi / livrari

Incepand din 1 Iulie 2019 toate comenzile se pot prelua doar telefonic. Va rugam sa ne sunati pe numarul de tel. 0766.741.410 - Elena Gruie.

Pentru comenzile plasate in luna iunie 2019 va vom contacta telefonic pentru confirmare si livrare.

Va multumim pentru intelegere!

Confidentialitatea datelor

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice GRUIE ELENA are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este de a va oferii servicii de vanzare a produselor noastre. Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru a va contacta in calitatea dumneavoastra de potential client sau client si pentru facturarea si expedierea comenzilor catre dvs. Refuzul dvs. determină imposibilitatea noastra de a va contacta si de a va trimite comenzile.Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării lor pentru a va contacta sau a le utiliza la trimiterea coletelor postale.

GRUIE ELENA nu trimite datele dvs. unor terte persoane fizice sau juridice!

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Nu ezitati sa ne contactati pentru orice nelamurire cu privire la protectia datelor dvs.

Dragos Gligor - 0754.310.185
Elena Gruie - 0766.741.410
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Contact

Elena Gruie - 0766.741.410

Dragos Gligor - 0754.310.185

E-mail: gruieelena@hotmail.com

Incepand din 1 Iulie 2019 toate comenzile se pot prelua doar telefonic. Va rugam sa ne sunati pe numarul de tel. 0766.741.410 - Elena Gruie.
Va multumim pentru intelegere!

Log In or Register

Siteul www.elenagruie.ro foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies...
Află mai mult Am înţeles
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd