Informatii comenzi / livrari

Incepand din 1 Iulie 2019 toate comenzile se pot prelua doar telefonic. Va rugam sa ne sunati pe numarul de tel. 0766.741.410 - Elena Gruie.

Pentru comenzile plasate in luna iunie 2019 va vom contacta telefonic pentru confirmare si livrare.

Va multumim pentru intelegere!

Termeni si conditii

1. Inscrierea pe site-ul www.elenagruie.ro este gratuita.

2. Serviciile oferite de www.elenagruie.ro se adreseaza preponderent clientilor din Romania.

3. Metoda de livrare a produselor este prin colet. Coletele se trimit cu Posta Romana sau orice alt serviciu de curierat ales de client.

4. Clientul poate face plata pentru produse ramburs (plateste la primirea coletului). Preturile de livrare difera in functie de metoda de livrare aleasa, si vor fi comunicate clientului telefonic. Tariful de livrare la finalizarea comenzii, afisat pe site, este pentru coletele trimise cu Posta Romana pana intr-un kilogram, daca coletul depaseste 1 kg, taxa este mai mare (vi se va comunica petelefonic sau pe e-mail daca coletul depaseste 1kg).

5. Site-ul www.elenagruie.ro functioneaza pe principiul caselor de comenzi. In cazul in care un client comanda mai multe produse, iar unele dintre acestea nu se afla pe stoc, clientul va fi notificat si va putea opta sa primeasca sau sa anuleze comanda.

6. Anularea comenzilor: comenzile care nu sunt expediate se pot anula, trimitand un e-mail cu aceasta cerere, sau sunand la unul dintre numerele noastre de telefon.

7. Returnarea produselor: conform legislatiei in vigoare, clientul poate returna in termen de 10 zile produsele. Fiind vorba de produse naturiste, se accepta pentru retur doar produsele nedesfacute, nedeteriorate. Cheltuielile de expeditie cauzate de retur sunt suportate de client. Clientul va primi banii pe produsele returnate in termen de maxim 5 zile de la primirea de catre noi a produselor returnate, prin transfer bancar.

8. Neridicarea coletelor de la Posta Romana sau Fan Courier: in cazul in care un client nu ridica coletul comandat din culpa sa, ne rezervam dreptul de a nu mai trimite acelui client colete decat cu plata in avans. Nu ne asumam responsabilitatea pentru situatiile in care coletul se intoarce inapoi la noi pentru ca adresa era gresita sau destinatarul nu si-a ridicat coletul. Obligatia clientului este de a trece adresa corecta in comanda si de a ridica coletul expediat de catre noi. Returnarea sumei platite in avans se poate face la cererea expresa a clientului in scris, insa clientul este eligibil a primi suma ramasa dupa ce vom scadea cheltuielile legate de intoarcerea coletului (acestea fiind suportate de catre noi) si de comisioanele bancare.

9. Produsele comercializate pe site sunt toate avizate conform legislatiei romane si europene in vigoare. Noi putem va garantam doar ca toate produsele de pe site sunt avizate, si putem sa va punem la dispozitie numerele avizelor.

10. www.elenagruie.ro nu isi asuma raspunderea pentru coletele neridicate de client, sau pentru coletele unde clientul a dat o adresa gresita. Nu ne asumam raspunderea pentru eventuala deteriorare a coletelor trimise prin Posta Romana, sau a celor trimise cu servicii de curierat rapid, pentru problemele aparute, clientul poate face plangere Postei Romane sau serviciului de curierat ales.

11. www.elenagruie.ro isi rezerva dreptul de a modifica preturile, fara avizarea clientilor. Daca preturile afisate la unele produse nu sunt actualizate, in momentul in care clientul face o comanda la un astfel de produs, va fi intotdeauna instiintat inainte de procesarea comenzii in legatura cu pretul actualizat. Nici o comanda nu este trimisa catre client daca preturile afisate nu coincid cu preturile la zi, fara acordul clientului.

12. Confirmarea comenzilor efectuale online se face telefonic sau prin e-mail. Clientul are obligatia sa ne furnizeze o adresa de e-mail valida pentru a putea primi confirmarea comenzii. In caz contrar, clientul are la dispozitie posibilittea de a face comanda telefonic, la unul dintre operatorii nostri.

13. Imaginile produselor afisate pe site sunt cu titlu de prezentare. Clientul va citi cu atentie descrierea produsului pentru a se asigura ca doreste sa comande produsul respectiv.

14. Datele personale ale clientului sunt folosite exclusiv pentru procesarea si expedierea comenzilor, www.elenagruie.ro garanteaza confidentialitatea datelor clientilor.

15. Orice divergenta posibila intre www.elenagruie.ro si clienti se va rezolva pe cale amiabila, prin acordul partilor, iar daca partile nu ajung la un acord, doar atunci litigiul se va rezolva in instanta conform legilor in vigoare.

16. Comenzile efectuate din afara Romaniei: site-ul www.elenagruie.ro este conceput pentru comenzi din Romania. Motiv pentru care nu exista deocamdata un sistem de plata online implementat direct pe site. Dupa efectuarea comenzii, veti primi prin e-mail toate detaliile necesare efectuarii platii. Plata se face numai in avans, prin transfer bancar sau prin Western Union. Repetam, TOATE detaliile cu privire la plata le veti primi pe e-mail dupa efectuarea comenzii online.

17. Orice comanda efectuata pe www.elenagruie.ro presupune automat faptul ca beneficiarul comenzii (sau clientul) este de acord cu termenii si conditiile expuse aici.

Contact

Elena Gruie - 0766.741.410

Dragos Gligor - 0754.310.185

E-mail: gruieelena@hotmail.com

Incepand din 1 Iulie 2019 toate comenzile se pot prelua doar telefonic. Va rugam sa ne sunati pe numarul de tel. 0766.741.410 - Elena Gruie.
Va multumim pentru intelegere!

Log In or Register

Siteul www.elenagruie.ro foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies...
Află mai mult Am înţeles
Our website is protected by DMC Firewall!